P & P Betonilattiat Oy – Betonilattiat ja
betonityöt Haminassa ja Etelä-Suomen alueella

Ota Yhteyttä

Teemme betonilattiat, betonilattioiden kiillotukset sekä pikalaastityöt vuosikymmenien kokemuksella. Hoidamme kaikki työt nopeasti, luotettavasti sekä sovitussa aikataulussa. Toimimme koko Etelä-Suomen alueella, pääasiassa Haminassa, Imatralla, Mikkelissä, Kotkassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa. Yrityksessämme riittää osaavia ammattilaisia haastavammankin betonityön tarpeisiin. P & P:llä oppiminen ei kuitenkaan lopu koskaan, vaan pidämme huolen siitä, että me itse yrityksenä jatkamme aina oppimista, ihan kuten kaikki ammattitaitoiset työntekijämmekin. Yli 30 vuoden betoninluja ammattilainenkin voi aina kehittyä yhä paremmaksi. Hoidamme luotettavasti myös pienemmät projektit. Tarpeen mukaan voimme lähteä töihin vaikka samana päivänä, jos niin sovitaan!

Kulutusta kestävä ja näyttävä lattiaratkaisu

Betonilattia on ollut pitkään tunnettuna vain julkisten tilojen lattiaratkaisuna. Sittemmin siitä on tullut myös trendikäs ratkaisu omakotitaloihin. Se on näyttävä materiaali, joka suuntaa katseet alaspäin. Hienon olemuksensa lisäksi betonilattia on taloudellinen ratkaisu, sillä sen päälle ei tarvitse asentaa energiaa hukkaavia lattiamateriaaleja. Lattia kestää kovaakin kulutusta ja mikä parasta, se on kesällä viileä ja talvella lämmin. Betonin vanhetessa sen värit voivat muuttua ja lattiasta tulee tällä tavalla entistäkin hienompi ja uniikimpi.

Betonilattioihin voidaan saada värisävyjä, jotka korostavat lattian vahvaa luonnetta entisestään. Valmistamme kestävät betonilattiat pieniin ja suuriin tiloihin, ja hoidamme myös betonilattioiden kiillotukset ja pikalaastityöt. Palvelemme kotitalouksia, maatalouksia, teollisuusalaa ja rakennusalan yrityksiä. Laskutuksemme noudattaa aina asiakkaan kanssa etukäteen tehtyä sopimusta. Tiedät tarkkaan, mitä olet tilannut, etkä joudu jännittämään jälkikäteen tulevia yllätyksiä. Annamme kaikille töillemme laatutakuun.

Tilaa huippuluokkainen betonityö

Tarvitessasi pienempää betonilattiaa tai kokonaisvaltaisempaa betonityötä tilaa huippuluokkainen palvelu P & P Betonilattiat Oy:ltä. Ota yhteyttä puhelimitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella, ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva palvelu! Vastaamme myös mielellämme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.